Nederlandse Referenties

Boeiend en leerrijk om een duidelijk beeld te krijgen van de eigen drijfveren. Zo begrijp je waarom je warm loopt van dat ene taakje en net niet van dat andere. Alles moet gewoon passen in jouw totale puzzel. En als je uw professionele leven zo kunt inrichten dat er rekening wordt gehouden met jouw drijfveren dan ben ik ervan overtuigd dat je met plezier gaat werken (tot aan uw pensioen). Hoog tijd dus om voor mezelf uit te maken waar ik naartoe wil met mijn carrière dankzij de kennis die ik over mezelf heb nu. En aan de hand van dit rapport kan ik het ook onderbouwen naar mijn leidinggevende toe. Dankjewel TalentTester voor het rapport en dankjewel AXI om me die kansen te geven.

Els Rennen

AXI
Deze week ontving ik de test 'TALENT ASSESSMENT HEXACO TT PROFESSIONAL' van TalentTester BVBA. Dit was een test die zeer vlot kon worden ingevuld, gebruiksvriendelijk en duidelijk. Dit is een interessante testing om in te zetten voor de andere medewerkers binnen ons bedrijf. De testresultaten geven een goed inzicht in hoe de verschillende werknemers zich profileren. Dit is een interessante om in te zetten binnen elk bedrijf.

Marissa Kampert

Crestron Europe
Een goede oefening om even na te denken waarom je bepaalde keuzes maakt die je zelf zonder aarzelen neemt. Het resultaat geeft dan ook mooi weer waar je eigen verbeterpunten en mindere sterke kanten liggen. Mooie test!

Gunther Callewaert

Mydibel
De hexaco TT met 240 facetten in een vlot toegankelijke test met goed herkenbare output overeenstemmende met de personaliteit.

Vermeire Jeroen

Mydibel
Het invullen van de test duurt slechts 40 minuten. Je krijgt vrijwel onmiddellijk een uitgebreid en betrouwbaar en realistisch rapport. De feedback die je krijgt is correct en zet je even tot nadenken. Om jezelf nog beter te leren kennen, kan dit een verrijking zijn voor je professioneel handelen of privé.

Tom Vinck

Vrije basisschool Sint-Cordula
Talenttester geeft een uitstekend inzicht in de persoonlijkheid van potentiële werknemers. Het geeft tevens inzicht in de eigen persoonlijkheid inclusief valkuilen. En dat is erg leerzaam.

Marco Barneveld

WideOyster Media
Ik kan de TalentTester aanbevelen! Het is een leuke, snelle manier om te achterhalen waarom jij nu bent wie je bent en waar je sterktes/zwaktes liggen. Zeer handig om te gebruiken in je dagelijks leven!

Katrien Daneel

Katrien Daneel
Een test met heel wat (gelijkende) vragen, klaar en duidelijk opgesteld en makkelijk te beantwoorden. Geven een correcte reflectie van je persoonlijkheid weer.

Nick D’Hooghe

Glazenwasserij NR
Dergelijke testen zijn steeds nuttig om te doen op voorwaarde dat je die naar waarheid invult en dat die voldoende onderbouwd is. Wat mij betreft is deze tweede voorwaarde vervuld want het is een vrij uitvoerige test (niet op 5 minuten gedaan) en de vraagstelling doet je ook nadenken over het antwoord. Wat ons dan terug brengt naar de eerste voorwaarde. En indien je dit ook daadwerkelijk doet, dan vind ik wel dat het resultaat de verwachtingen invult. Zowel naar inhoud als naar opbouw.

Hans Devos

Anoniem
Leuk om af en toe eens zo een test te doen. Hoewel het resultaat voor mensen met enige zelfkennis nooit een verrassing mag zijn is het toch waardevol om je sterktes en mindere eigenschappen nog eens te laten herbevestigen. En ja, daar zit soms wel enige, zij het lichte evolutie in. En het helpt vanzelfsprekend om je profiel optimaal te kunnen schetsen en promoten bij sollicitaties, met een mooie woorden en referentie lijst. Iets meer grafische en beeldend in de analyse mag altijd wel wat mij betreft.

Patrick Croonen

Telenet
De test vragen zijn goed en helder geformuleerd. (Ik hou er niet van als je dilemma’s voorgeschoteld krijgt met x aantal antwoorden waarbij je, je bij geen 1 antwoord kan aansluiten). Het resultaat geeft de juiste weergave van m'n profiel en werkpunten. Duidelijk rapport, hier ben ik iets mee, dankjewel!

Marjolein Goes

Amrak
Héél veel vragen, vaak dezelfde op een andere manier geformuleerd. Mijn resultaten zijn in mijn ogen een zeer correcte weergave van de realiteit.

lsalien

LOQutus
Makkelijke en snelle manier om meer te weten te komen over je persoonlijkheid. Daarnaast herken ik mezelf ook erg in de resultaten die uit de test kwamen.

Sabine Becx

AXI
Zeer correct en professioneel. Hou van het positieve karakter van beide zaakvoerders. Duidelijk rapport, goed uitgelegd.

Tina Boumans

Tina Boumans Interieurarchitect
Het invullen van de vragen verloopt heel vlot. Ik herken mij volledig in het verkregen resultaat.

Nathalie Greck

AXI
Goede reflectie.

AVB

UZA
Het bekijken van de testresultaten was soms beangstigend, confronterend en kwam bijna volledig overeen met hoe ik mezelf zie (of denk te zien). Ik ben de laatste jaren op professioneel vlak (met oog op promotie) aan verschillende assessment testen onderworpen en deze resultaten kwamen quasi volledig overeen met de toen uitgevoerde proeven. Ik raad jullie test dan ook iedereen aan die aan zelfreflectie wil doen of een sollicitatie in het verschiet heeft. Zélfkennis is begin van alle wijsheid 😉 Keep up the good work Talenttester!

Nico Van de Wygaert

Particulier
Prima ervaring met een fantastisch talenttester team. Een resultaat dat de waarheid en zelfkennis van iedere persoonlijkheid weerspiegeld op een onderbouwde en gemotiveerde manier. Benieuwd om hier nog meer uit te halen op zakelijke wijze, familiale en vriendschappelijke manier.

Kevin Beck

Mr. Boo Aartselaar & Brasschaat
Het resultaat van de test ligt verrassend dicht bij de realiteit. Ik heb een aantal zaken ook met mijn man doorgenomen gezien we intens samenwerken elke dag. Ook hij kon heel wat voor mij typerende zaken terugvinden in de test.

Ik kan alleen maar aanbevelen dat iedereen deze test eens doorloopt. Het is belangrijk om af en toe een spiegel voor te houden en een zelfreflectie te maken: waar sta ik nu vandaag, ben ik nu goed bezig, is dit nu de toekomst waarnaar ik uitgekeken heb, ben ik tevreden in mijn job.

Niemand is perfect en de test kan je hierbij ook aantonen of jouw persoonlijke talenten en ontwikkeling van jouw karakter binnen de job nuttig zijn of waar er moet bijgestuurd worden.Iedereen kan elke dag bijleren! Dat maakt de test net boeiend!

Sophie van Woensel

Hillewaere Vastgoed
Enkele jaren geleden had ik het genoegen kennis te maken met de methodes van TalentTester en kwam ik tot de vaststelling dat mijn profiel duidelijk overeenkwam met de realiteit (waarover ik bevestiging aan het zoeken was).

Nu, ouder en weer rijper, nam ik de gelegenheid te baat om de test opnieuw te ondergaan om te zien of de tijd een invloed heeft gehad op de resultaten. Raad wat: je blijft uiteindelijk wie je bent, en dat werd ook in de resultaten weerspiegeld.

Als conclusie kan ik de testen dus valideren als betrouwbaar en accuraat. Dus dames; Nancy en Tine; Proficiat en doe zo verder. Succes ermee en hartelijk dank voor jullie professionalisme.

Ann Braekevelt

EMBC - Bridging Coach en Transitional Mentor
PACS geeft een duidelijk en herkenbaar profiel van jouw persoonlijkheid weer. Jouw eigenschappen worden goed verwoord, zowel onder stress als in het gewone leven waardoor dit rapport een grote troef is om mensen aan te werven of teams samen te stellen. PACS is dus meer dan de moeite waarde om als tool te gebruiken in HR, Sales en communicatie!

Marc Verlinden

Sales met inzicht
Een test die niet veel tijd in beslag neemt en een nauwkeurig resultaat oplevert. Bovendien wordt er een uitgebreid rapport afgeleverd.

Johan D’Hauw

JD Financial Services BVBA
Een test waar je veel kunt uithalen. Waar ook veel waarheden in zitten. Top.

Verhaegen

Vimmo
De test was duidelijk doch moeilijk om bij sommige antwoorden minst aan te duiden daar ik mezelf daar bij sommige vragen niet in herkende.

Cindy Van Ham

Cindy Van Ham
Intussen tijdens mijn ganse loopbaan reeds diverse testen doorlopen , maar deze was evenzeer inspirerend voor me. Er zijn uiteraard nog andere gelijkaardige testen, maar deze sprong er voor me uit inzake eenvoud, een beperkt aantal vragen en het tijdsbestek binnen dewelke hij kan afgelegd worden.

Het resultaat gaf een vertrouwd en herkenbaar beeld met een juiste weergave van m,n profiel en werkpunten. Zeker een aanrader voor inzet van profielen op specifieke functies!

Marc MAES

KBC Bank Schilde
De tool van TalentTester is zeer accuraat, wij gebruiken PACS 4 Sollicitant en krijgen een goed beeld van de kandidaat en hoe deze matcht met het voor ons gewenste profiel. We hebben bovendien een prima basis om te te coachen na indiensttreding. De ondersteuning die we krijgen van TalentTester maakt het verhaal compleet. Een zeer tevreden gebruiker en klant.

Bart Van den Eynde

EGHT
Erg leuk en informatief om de resultaten van de gedragstest in te zien. De test gaf me nieuwe inzichten, bevestiging van vermoeden en enkele verassingen die ik zeker ga benutten.

De resultaten zorgen ervoor dat ik me bewust kan richten op het ontwikkelen en benutten van sterktes om verder te groeien. De test was duidelijk, snel en eenvoudig uit te voeren via een online tool.

Stijn Heylen

Brainworx
Bedankt voor de heldere kijk op mijn eigen gedrag op de werkvloer! Makkelijk in te vullen en snel resultaat.

Annie Dewulf

CM Waas & Dender
Een interessante test die meer inzicht geeft in jezelf op de werkvloer. Het delen van die resultaten met collega’s en leidinggevende, kunnen hen ook de mogelijkheid geven jou als persoon beter te kunnen begrijpen en inschatten. Maar ook beter begeleiden en sturen om nog betere resultaten te bekomen.

Cornelis

Zeer duidelijk en overzichtelijke test. Op sommige punten wel iets moeilijker om een keuze te maken tussen meest en minst (ligt soms kort bij elkaar).

Melissa Goovaerts

Qjobs
Leuke en informatieve test.

Geeft mensen de kans om eens stil te staan bij hun gedrag / karakter op de werkvloer. In mijn geval kwam het sprekend overeen, een aantal punten leken mij niet te kloppen maar na een gesprek met verschillende personen, blijken deze toch te kloppen.

John Ketteridge

John Ketteridge
Vriendelijke dames, duidelijke uitleg, gebruiksvriendelijke test en bruikbare resultaten in een handomdraai.

Anna

RSK
De test geeft een goed beeld van jezelf. Met aanbevelingen en werkpunten erbij. Een korte bondige test met een deglijke uitslag. Voor de toekomst van WorQforce ga ik de test gebruiken voor onze medewerkers.

Jos Hol

WorQforce BVBA
Héél herkenbaar resultaat. Zeker omdat ik recent ook de "Ik Kies voor Mijn Talent" heb afgelegd en deze 2 testen matchen. Idem met mijn assessment van vorig jaar.

Hans Tillie

Lex & Trick
Een vrij eenvoudig en intuïtief in te vullen set van keuzemogelijkheden over gedragingen die resulteren in een boeiend en leerrijk rapport.

Edgard Meuleman

Smart Co-operation
Zeer fijne en vlotte dames! De testen zijn zeker een aanrader.

Sofie Corthals

Peleman Industries
Deze test gaf me gedetailleerd beeld over mijn kwaliteiten, waar ik me wel – grotendeels - in kon terug vinden.Het is een scherp meetinstrument om u zelf kritisch te analyseren. Je krijgt een duidelijk beeld van uw minder sterke eigenschappen, zodat je perfect weet waar je aan moet werken. Net dit vind ik een meerwaarde van deze test.

Als werkgever zou ik deze test zeker gebruiken om te “zien” wie ik in mijn team haal! Zeer zeker de moeite waard.

Giovanni Patanè

GroupS
De bedoeling van de test is meteen duidelijk na de eerste testvraag. Het invullen gaat zeer vlot mede dankzij de duidelijke vraagstelling, ik heb deze test kunnen volbrengen zonder problemen.

Stefanie Verbinnen

N.V.T.
Talenttester reikt een sterk instrument aan die een waardevol inzicht geeft over wie je bent als persoon, wat je hefbomen zijn en welke sterke eigenschappen je uniek maken en wat daarin valkuilen kunnen zijn voor jezelf of naar anderen toe. Het is een bijzonder waardevol kompas in persoonlijke groei en talentontwikkeling van anderen.

Stéphane Verbrugge

People Manager met passie voor talentontwikkeling
Vol verwachting en met dat tikkeltje zenuwachtigheid startte ik de Talent Tester sessie. Toen ik 2 uur later buiten kwam, kon ik alleen maar verbaasd zijn over deze verrijkende ervaring! Niet alleen werden er heel wat zaken bevestigd, ook kreeg ik meer inzicht in het waarom/de samenhang van bepaalde issues waarmee ik worstel. Ik ervaarde de sessie als enorm aangenaam en boeiend, Nancy & Tine zijn twee dames die van aanpakken weten en alle expertise in huis hebben om mensen écht op de juiste weg te zetten. Een absolute aanrader!

Leen Cuypers

Zaakvoerder TPLC BVBA
Ik had een heel fijn onthaal in een prachtige omgeving. Ik wist niet wat me te wachten stond en vond het best even spannend toen ik zag dat er 2 dames waren die het gesprek gingen voeren.

Die spanning verdween vrij snel. We hadden een open gesprek en voelde fijn aan. Ik herkende me heel goed in de feedback die ik kreeg op het stukje karakterkunde. Mooie test voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en gedrag kan erkennen en aanpassen indien gewenst.

Greet Penneman

Zaakvoerder
Een test waarbij voorbereiding niet mogelijk is en antwoorden oprecht dienen te volgen. Soms is het wel het slechtste van de beste antwoorden kiezen. Nieuwsgierig naar de analyse/verwerking, want deze kan je als kandidaat moeilijk inschatten.

An Van de Ven

Accountmanager
De resultaten van de gedragsanalyse-test waren zeer herkenbaar en vooral ook leerrijk! Het zorgt voor (nieuwe) inzichten in jezelf 🙂

Sarah

Project Manager
De service van TalentTester is voor mij van ongekende hoogte en de precisie is ronduit verbluffend. Wil je weten hoe je toekomstig (of huidig) personeel zich zal gedragen en wat hun sterke maar ook minder sterke punten zijn binnen je bedrijf dan moet je geen seconde twijfelen en TalentTester onder de arm nemen.

Betreffende de persoonlijke test wordt je door analyse van je hoofd en gezicht een spiegel voorgehouden van je eigen persoon. De meeste zaken wist ik wel maar de manier waarop Nancy ze je beschrijft en naderhand verpakt en je in een spreekwoordelijke doos meegeeft is ongezien. Een absolute aanrader.

Patrick Verheeken

Owner Beeld & Klank Patrick Verheeken BVBA
Een goede vriendin had mij aangeraden contact op te nemen met jullie. Ik kan alvast zeggen dat ik hier geen spijt van heb gehad. Het heeft mij enorm geholpen. Het gaf mij een antwoord op de vraag waarom ik mijn huidige job een beetje beu ben. Aangezien ik analytisch ben en mijn job vrij eentonig is, zorgt dit voor te weinig uitdaging.

Bovendien heb ik ook een beter zicht gekregen op wat voor persoon ik ben en welke dingen mij goed en minder goed gaan liggen op professioneel vlak. Bv. Als ik een job met meer verantwoordelijkheid wil uitoefenen, dan zal ik iemand nodig hebben die voor mij directe beslissingen zal kunnen maken. Als ik dat niet heb, zal dit veel energie kosten van mijzelf. Ten slotte is het ook aangenaam om bevestiging te krijgen over een aantal persoonlijkheidseigenschappen en talenten. Dit motiveert om er iets mee te gaan doen waardoor deze eigenschappen naar boven komen en je het beste uit jezelf kan halen.

Ik geef jullie een 9/10. Ik werd heel vriendelijk ontvangen. Voelde me direct confortabel/ op mijn gemak. Vervolgens had ik een zeer aangenaam gesprek met Tine Boons. Zij is de perfecte persoon voor deze job. Dat voel je. Het was een zeer coole en interessante ervaring. Jullie zijn goed bezig. Keep up the good work!

Tine van Ginneken

Bediende
Tijdens een zeer aangenaam gesprek heb ik een duidelijk inzicht gekregen in mijn talenten, drivers en heb ik zelfs advies ontvangen om mezelf te kunnen verbeteren. Het is enorm bevrijdend om een inzicht te krijgen in de verschillende facetten van mijn karakter en helpt mij enorm om aan zelfverbetering te doen. Ik ben blij dat ik al op het juiste pad zit!

Bedankt Nancy voor het inzicht en het advies!

Steven

ICT Coördinator
Leerrijk, interessant, confronterend (op een goede manier), accuraat en inspirerend. Ongelooflijk hoe je aan de hand van gelaatstrekken iemand z,n karakter zo nauwgezet kunt beschrijven. Een heel leuke ervaring om van daaruit vooral jezelf beter te leren kennen en ook anderen beter leert te begrijpen. Aanrader!

Arvid

Zelfstandige
Zonder twijfel de leukste, meest accurate én meest uitgebreide test die ik ooit gedaan heb! Nog nooit heb ik zo'n volledig en correct beeld over mezelf mogen ontvangen. Nadat ik na 10 jaar als accountmanager in ICT het gevoel had dat ik in de verkeerde functie zat, ik geniet van prospectieafspraken maar ik hield niet van de druk en onzekerheid die er bij horen, besloot ik een afspraak te maken om mijn drivers in kaart te laten brengen waardoor ik nu meer inzicht heb in welke zaken mij energie geven in mijn werk en welke zaken ik moet mijden bij het zoeken naar mijn droomjob.

Tine en Nancy zorgen door hun enthousiasme en passie dat het geen saai gesprek wordt en dat je niet urenlang multiple choice vragen moet invullen. Dankzij de gelaat- en schedelleer krijg je een mooi verslag mee naar huis zonder dat je daar een "examen" voor moet afleggen. Een aanrader voor werkgevers, werknemers en studenten. Had ik hen maar vroeger leren kennen...

Axel

Accountmanager
Wow, de conclusie na het afleggen van de test leek wel een spiegel van mezelf ! Ik had nooit gedacht dat dit uit een aantal kernwoorden kon worden geconcludeerd…. Snelle en accurate test! 😉

Eric Vanschoubroek

Accountmanager
Ongelooflijk! Ja, dat is voor mij het woord om te beschrijven wat ik geleerd heb uit deze ervaring! De professionele en persoonlijke aanpak, de begeleiding, in mijn geval 4blz. met een volledige beschrijving van mijn persoonlijkheid en karakter, heb hier enorm van geleerd! Kan het iedereen aanraden om eens te investeren in je persoonlijkheid en karakter, dit kan alleen maar vruchten afwerpen op persoonlijk en professioneel vlak! Absoluut de moeite waard!

Peter

Projectmanager
Deze test gaf me een mooi overzicht over mijn kwaliteiten, waar ik me wel in kon terug vinden. Wat ik zeker een meerwaarde vond was dat er ook bij stond waar je voor moet opletten, elke kwaliteit kan ook een pitfall zijn ;-). Zeer zeker de moeite waard.

Veerle Debroyer

OPS Engineer/Scrummaster
De resultaten van de online test zijn boeiend om door te nemen. Dit in combinatie met evaluatie en feedback die ik elders ontvangen hebt, geeft zeker een goed beeld over jezelf. Het is een goed instrument om je eigen ik kritisch te analyseren en je te helpen om je loopbaan verder te oriënteren. Ik zal dit zeker gebruiken bij mijn zoektocht naar een nieuwe werkgever.

Manu Timmermans

Data Management professional
Ik kan de sfeer bij Talenttester het best omschrijven als zeer professioneel met een gemoedelijke toets. Ik was verbaasd over de toch wel andere werkwijze van Talenttester die zo mijn (herkennende) karaktertrekken naar boven bracht.

Er zijn dingen verteld en beschreven waarover ik in het verleden twijfelde maar nu heel zeker weet wat het best bij mij past zowel op professioneel als op privégebied.

Ook was er ruimte voor mijn persoonlijke inbreng wat ik wel belangrijk vind. Dit werd goed aangevoeld.

Mijn dossiertje werd doorgestuurd waardoor ik het achteraf nog eens rustig kon doornemen en kon stilstaan bij de verzamelde informatie.

Ik vond dit een enorme leerrijke dag!

Elke Adami

Bediende
Nadat mijn vrouw de talenttester had gedaan, heb ik besloten het zelf ook te doen. Deze tool gaf me als resultaat, een bevestiging en een duidelijk beeld van wat ook anderen eerder als sterktes of zwakheden bij mij ondervonden. Het was de bevestiging, om na 16 jaar nog van job te veranderen. Bedankt voor deze analyse, Nancy.

Jan De Bruyne

Purchaser/Stockbeheerder
Dankzij de gedragsanalyse-test heb ik een veel uitgebreider en gedetaileerder beeld van mijn professioneel profiel. Nu kan ik mijn effectieve verbale en non-verbale communicatie nog beter inschatten, ondersteunen of bijsturen.

Sander De Bruyn

Sportcoördinator Progress Sports
Als jong persoon in het werkveld belanden is een hele uitdaging, zeker als je niet precies kan aanwijzen wat nu eigenlijk je sterktes en zwaktes zijn. En waar de werkpunten zitten. TalentTester heeft me daar zeker bij geholpen, al die zaken eens van iemand anders horen (en het is confronterend hoe juist ze zijn) werkt zeer verhelderend. De iets grotere focus op jouw eigen troeven is een goede zaak, want het zijn die die je kan uitspelen en versterken.

Britta Verheeken

Grafisch Vormgever
Ik sta nogal kritisch tegenover screenings en assessments. Mezelf laten analyseren leek me de beste manier om mijn idee hierover bij te stellen. Het resultaat was beangstigend : mijn karakter werd voor 80 à 90% waarheidsgetrouw weergegeven in een rapport. Dit resultaat gebiedt mij om Talenttester in de toekomst in te schakelen bij nieuwe aanwervingen voor A18.

Frédéric Thielemans

Bestuurder Anker18
Het was een hele positieve ervaring! Ik ben mezelf echt tegengekomen en heb daardoor de moed gekregen om te zoeken naar geluk! Heel hard bedankt voor deze innoverende analyse.

Nathalie Huybrighs

Accountant
De Talenttester heeft me geholpen om mezelf beter te leren kennen alsook te begrijpen waarom ik op een bepaalde manier reageer in verschillende omstandigheden. Het heeft me ook inzicht gegeven in mijn “blind spots” en hoe ik deze kan overwinnen door mijn sterktes.

Ik vond het best spannend om een diepgaande analyse van mijn persoonlijkheid op een dienblad aangereikt te krijgen. Dit bleek een vrees voor niets daar de resultaten op een niet beoordelende manier worden weergegeven. Uiteindelijk zijn we allemaal wie we zijn… en daar is niets mis mee!

Pascal Van de Vijver

Project Manager, ASML
Om een beter idee te hebben van hoe ik bij andere mensen overkom en hoe anderen me zien volgde ik de test bij Nancy. Mijn verbazing was groot dat het rapport voor meer dan 85% accuraat was. Dit na een sessie van een uur, waar weinig gezegd werd, maar des te meer gekeken en geanalyseerd.

Combineer dit met een interview en je heb een perfect beeld van de persoon die voor je zit. Een aanrader voor elke toekomstige screening.

Chris De Coster

Bestuurder Potosi NV
Ik heb steeds mijn reserves gehad bij assessments, en assessment trainings. Eerder dan een interpretatie van een interpretatie te ondergaan of te doen ondergaan zocht ik naar methodes die peilden naar de eigenheden van de persoon gebaseerd op aantoonbare directe kenmerken van de persoon, en dit met zo weinig mogelijk tussenstappen.

Wie is de mens achter de persoon en vooral, gaat die met ons of met mij gelukkig kunnen matchen. Net daarom intrigeerde en interesseerde assessments en persoonlijkheidsanalyse op basis van karakterkunde zoals gepleegd door TalentTester, makende dat, alvorens deze dienst aan te wenden binnen de organisatie, ik alvast mezelf liet testen. De resultaten overtroffen meer dan mijn verwachtingen.

Marc Périn

Gedelegeerd Bestuurder Eye4You
Bij de screening gaan Nancy en Tine heel professioneel, en steeds in overleg met elkaar, te werk.

Door hun objectieve benadering en het feit dat ze de nadruk leggen op de kwaliteiten van de persoon krijg je niet het gevoel dat je “beoordeeld” wordt. De resultaten van de screening geven een waarheidsgetrouw resultaat en zijn, zowel voor de testpersoon zelf als voor de werkgever, heel waardevol.

Ann Bundervoet

Office Manager at Anker18 NV
TalentTester staat garant voor zeer diepgaande en accurate analyses, niet enkel van uw kandidaten maar ook van uzelf. Deze investering verdient zichzelf gegarandeerd terug.

Katia Hoefnagels

Bestuurder E-Konstrukt NV

Engelse Referenties

This is an excellent online implementation of the HEXACO Personality Inventory. From domains to facets, the personality descriptions were spot-on for me.

John A. Johnson

Penn State University
Never assume always ask. Be hard on facts but soft on people. Nice quotes and lots of tip and tricks to become a good People manager. People Management Course worth to be followed.

Feltgen Pierre

Peleman Industries
Je trouve que c est tres utile votre site!

Bobeanu Daniela

Nova Belgica
It was clear.

Sandra Clement

VIMMO
It was nice to see no surprise in the test result. I already did some different tests and the result is aligned. The TalentTester test is fast to fill out, with a detailled acurate result.

Serge Verhaegen

Albero BVBA
Talenttester offers thorough screening-methods services based on years of experience combined with a progressive perspective to the HR-sector. The screening process can be adjusted to fit any desired job description, and can match the right candidate to the right position in your institution. I am convinced TalentTester will fill a gap in the present market.

Bert Van Landeghm

Freelance IT-consultant

Schrijf een referentie over TalentTester

Dat waarderen wij zeker!

TOP