Face-To-Face
voor organisaties

Een persoonlijke aanpak op maat werpt met 100% zekerheid zijn vruchten af.

Wij gaan met jou, je team(s) of medewerkers aan de slag om hen sterker te maken of nieuwe inzichten te geven. Onze dienstverlening is opgesplitst in drie verschillende services:

Workshops/Teambuildings/Consultancy

Bij TalentTester stropen we de mouwen op en gaan we aan de slag. Alles om jouw bedrijf sterker te maken, je team beter te laten functioneren of je personeel naar een hoger niveau te tillen. Enkele mogelijkheden:

Teambuildings

We duiken samen met je team de diepte in. Fun is een belangrijk aspect, maar niet het belangrijkste. Bij TalentTester werken we echt aan het rendement van je medewerkers, zorgen we ervoor dat de leden elkaar beter leren kennen beter samenwerken. Zo vormt de som van jouw goed functionerend team meer dan de afzonderlijke delen. En daar hoeven we niet voor aan touwen te gaan hangen.

Workshops rond gedrag en communicatie

Glashelder communiceren zonder ruis en met wederzijds begrip zorgt voor uitmuntende resultaten. Dat is exact waar we bij TalentTester naar streven. Wij gidsen je team rond de valkuilen en leren nieuwe technieken aan om de communicatie te verbeteren. Bovendien zorgen we ervoor dat teamleden betere inzichten en daardoor meer begrip, voor elkaar kunnen tonen.

Consultancy

Ook voor advies rond jouw teams en/of medewerkers staan we aan je zijde. Op basis van het functieprofiel zorgen we voor de perfecte match. We zorgen dat de juiste skills en talenten die nodig zijn in kaart worden gebracht. Zo zet je de juiste medewerker op de juiste plaats. Een wereld van verschil voor je onderneming en de resultaten. Bovendien win je waardevolle tijd en bespaar je heel wat geld.

TOP