InstantAssessment
voor organisaties

Als organisatie doe je alles om talent aan te trekken, te laten groeien en teams optimaal te laten functioneren. Het spreekt voor zich dat je daar de nodige tools voor nodig hebt en ongetwijfeld wat begeleiding kunt gebruiken. Bij TalentTester beschikken we over InstantAssessment, ons online assessment platform.

InstantAssessment

In een notendop

Gedragstesten

Het paradepaardje van TalentTester. Kom teweten welke collega wat graag doet. Hoe benut je zijn of haar vaardigheden het beste? Wie werkt goed met wie samen? Aan welke krachten heb jij het meest behoefte? Door het toepassen van deze testen zal het verloop binnen jouw bedrijf tot een minimum dalen.

Persoonlijkheidstesten

Met de NEO TT en Hexaco TT beschik je over de juiste, onderbouwde testen om de beste indruk te krijgen van de persoon voor je. Deze evidence based vragenlijsten, die je via ons portaal online kan laten invullen, geven een glashelder beeld van de persoon in kwestie.

360 Feedback

Hoe kijkt een manager naar zijn eigen functioneren, en hoe ziet zijn team dat? Deze grondige evaluatie door de werkvloer is eveneens gebaseerd op onze NEO TT en Hexaco TT. Het is ook mogelijk om teamleden onderling elkaar te laten evalueren.

Administratieve en IT testen

We geven ook de mogelijkheid om Word en Excel skills te screenen. Daarnaast kunnen ook IT talen zoals oa Javascript en Java getest worden. Een heldere rapportage geeft je meteen zicht op het niveau van de deelnemer

Taaltesten

Deze zeer grondige taaltesten zijn verkrijgbaar in maar liefst 18 talen. De online ingesproken en geschreven teksten worden geëvalueerd door opgeleide native speakers. Binnen 48 uur heb je jouw resultaat.

InstantAssessment omvat een heel pakket aan testen,
maar daar stopt het niet.

Wat is er nog meer mogelijk?

Eigen testen aanmaken

Naast de voorziene testen, kunnen ook eigen vragenlijsten in het portaal opgeladen worden. Dat kunnen technische testen zijn, maar kunnen ook perfect functionerings-en/of sollicitatievragen zijn. Zo kan je alle testen én resultaten centraliseren in één overzichtelijk dashboard.

Eigen skinning

Geef een extra dimensie aan jouw professionaliteit door onze testen met jouw logo en eigen bedrijfskleuren te presenteren.

Ga zelf met de
resultaten aan de slag!

Na onze toelichting van ongeveer 3 uur kan je probleemloos zelf aan de slag met de resultaten van jouw medewerkers. Als er een psycholoog in jouw organisatie aanwezig is, kunnen onze testen ook geïnterpreteerd worden voor sollicitaties. Mocht je geen psycholoog hebben, contacteer ons!


Geen minimumafname

Bij TalentTester werk je ongebonden. Je kunt perfect éénmalig gebruik maken van ons portaal. Weet je nog niet aan welke testen je behoefte hebt, koop dan credits. Je kan de credits inzetten wanneer en hoe je maar wil. Een bovendien maak je gebruik van een aantrekkelijke korting.

Ook ideaal voor bedrijfscoaches!

Professionele, makkelijk bruikbare tools helpen je om klanten te ondersteunen, organisaties sterker te maken en talent te begeleiden en te coachen. Til jouw coachingstrajecten naar een hoger niveau via InstantAssessment.

Naar het InstantAssessment portaal

Ga zelf met de resultaten aan de slag!

TOP