Face-to-Face
voor Individuen

Volg je passie en benut je talent optimaal!

Twijfel je aan een nieuwe carrièrestap of aan welke studierichting te kiezen? Wil je weten waar je talenten liggen en/of ben je op zoek naar passie in je job? Maak vandaag nog een afspraak!

Testen die richting geven aan je loopbaan

Face-To-Face Persoonlijkheidsanalyse

Dit is de meest diepgaande test die wij aanbieden. Via een persoonlijk gesprek bespreken we jouw gedrags- en/of persoonlijkheidstesten. Daarnaast geven we je via een karakterstudie inzicht in wie je bent, en gaan we na wat je nodig hebt om gelukkig te zijn in je job of studie. Ook krijg je te horen welke noodzakelijke omgevingsfactoren je nodig hebt om jouw talenten te kunnen ontplooien.

> Tijdens dit 2 uur durende gesprek doe je heel wat zelfinzicht op.

Een investering van 2 uur waar je de rest van je leven de vruchten van plukt.

Gedragstesten
Welke job past bij mij?

Door middel van onze bewezen PACS DISCOVERY krijg je inzicht in jouw gedrag en acties. Waar haal je energie uit en waar verlies je energie?

Ben je rood, geel, blauw of groen?
Wat drijft je en waar gaat je hart sneller van kloppen?

Gedragstesten zijn ideale input om rekening mee te houden bij het kiezen van een carrièrepad en een mooie toevoeging aan jouw CV.

> Deze test duurt 15 minuten en kost je €50,-.

Een minimale investering waar je persoonlijk en beroepsmatig de vruchten van plukt.

Persoonlijkheidstesten
Wie ben ik?

In ons platform zitten ook meerdere persoonlijkheidstesten (big five, hexaco). Wil jij jouw karakter in kaart brengen op een evidence based manier, doe dan deze test!

> Deze test duurt 35 minuten en kost je 40 euro.

TOP